Vytvořte si svoji originální zmrzlinu

Formu, která se používá na biskupský chlebíček vyložte potravinovou fólií. Dno zakryjte piškoty (50 g). Smíchejte sýr s jogurtem, cukrem, rybízem a zbylými, rozdrcenými piškoty a tuto směs vylijte do formy. .....

Zmrzlina - Čoko - čoko

  • Ingredience

    granko 4 lžičky, smetana ke šlehání 250 ml, polotučné mléko 2 lžíce

  • Postup

    Všechny ingredience smíchejte, nalejte do vhodné nádoby (může být i tvořítko na led) a nechejte zrmznout.

Zmrzlina - Florencie

  • Ingredience

    kakao 1 hrnek, moučkový cukr 1 hrnek, hořká čokoláda 150 g, instantní káva 3 lžíce, mletá skořice 1 kávová lžička, smetana ke šlehání 5 lžíc, kávový likér 3 lžíce

  • Postup

    Rozehřejte cukr, kávu, skořici a čokoládu, přimíchejte smetanu a likér, nechejte vychladit a poté zmrazit.

Zmrzlina - Tvarohová pěna

  • Ingredience

    tvaroh, salko, mražené ovoce

  • Postup

    Hodinu před přípravou dejte do lednice vychladit salko. Pak vložte do mixéru jakékoliv mražené ovoce (nejlepší jsou jahody, maliny nebo meruňky), tvaroh a salko. Vše řádně promíchejte. Výslednou pěnu můžete podávat ihned. Co takhle se zmrzlinou rovnou hubnout?

Zmrzlina - Rybízový nářez

  • Ingredience

    piškoty 100 g, žervé nebo jiný smetanový sýr 600 g, bílý jogurt 300 g, cukr moučka 200 g, černý rybíz 350 g

  • Postup

    Formu, která se používá na biskupský chlebíček vyložte potravinovou fólií. Dno zakryjte piškoty (50 g). Smíchejte sýr s jogurtem, cukrem, rybízem a zbylými, rozdrcenými piškoty a tuto směs vylijte do formy. Během hodiny je pochoutka zmrzlá. Po vyndání ponořte formu do horké vody a vyklopte obsah na tác.

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id7756 (dobra-kucharka.cz#6300)


Přidat komentář