Jablečná pizza - recept

Jablečná pizza - rychlé a zdravé. Potřebné ingredience na jablečnou pizzu. Ingredience na drobenku. Jablečná pizza - postup při přípravě. Jablečná pizza - teplota pečení. Jablečná pizza bude chutnat nejen dětem.

Jablečná pizza - rychlé a zdravé

Potřebné ingredience na jablečnou pizzu

  • 1 mraženou placku na pizzu
  • 3 - 4 jablka
  • 70 g krupicového cukru
  • 1 a 1/2 lžičky skořice

  • kousek změklého másla na potření placky na pizzu*#### Ingredience na drobenku

  • 50 g hrubé mouky

  • 50 g krupicového cukru
  • 25 g másla

Jablečná pizza - postup při přípravě

Položte pizzovou placku na plech (nerozmražujte!) a potřete ji kouskem másla. Poklaďte na kolečka pokrájená jablka, posypte krupicovým cukrem smíchaným se skořicí.
Připravte si drobenku a posypte jí pokladená jablka a nezapomeňte i na okraje jablečné pizzy.

Jablečná pizza - teplota pečení

Troubu si předehřejte na 220 stupňů. Pizzu vložte do trouby a pečte 20-25 minut. Správně upečenou jablečnou pizzu poznáte podle zlatavě propečené drobenky.

Jablečnou pizza je výborná teplá i studená. Podávejte ji nakrájenou na řezy jako hlavní jídlo nebo dezert. Jablečná pizza bude chutnat nejen dětem.

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id7735 (dobra-kucharka.cz#6014)


Přidat komentář